De collectie Durea vrouwenschoenen

Een schoenenmerk met historie

Als we het hebben over vrouwenschoenen, kunnen we onmogelijk voorbij aan Durea. Dit echt Nederlandse merk bestaat immers al sinds 1939! In de oorlogsjaren lag het bedrijf stil. Daarna bleef het bedrijf groeien en breidde het uit. Als een schoenenfabrikant al zolang bestaat, kan het niet anders dan dat er kwaliteit wordt geleverd. Samen met een goede pasvorm bleef dat ook de basis van al hun ontwerpen. In 1993 werden er meer dan 100.000 paar schoenen geproduceerd. Inmiddels verlaat echter zelfs 225.000 paar schoeisel jaarlijks de Durea fabriek. Ook die aantallen zeggen iets uiteraard.

Durea assortiment

Het uitgebreide aanbod van Durea bestaat o.a. uit veterschoenen, laarzen en instappers. Zo heeft dit puur Nederlandse merk laarzen met een leren binnenvoering. Altijd staat comfort bij het lopen voorop. Durea laarzen zijn dus niet alleen maar mooi. Nog redelijk nieuw in hun assortiment is de Go collectie, over comfort gesproken. De afwikkeling van de schoenen uit deze collectie is nog beter door een nieuw onderwerk. Daardoor loop je ook na langere tijd nog heerlijk op deze schoenen en krijg je geen vermoeide voeten.

Vakmanschap

Durea staat dus voor decennia lang vakmanschap. Ambachtelijk produceren, dat is waar Durea groot mee is geworden. Dat merk jij in de schoenen die jij van dit merk koopt, of het nou om laarzen, instappers of veterschoenen gaat. Jij bent de klant voor wie de mensen van Durea het doen. Aan de productie wordt veel zorg besteedt en schoenen die klaar zijn worden uitgebreid gecontroleerd. Omdat Durea in elke schoen gebruik maakt van een verwisselbaar voetbed, kan je ze optimaal aanpassen aan jouw voet. Geen enkele voet is immers hetzelfde: zoveel verschillende vrouwen, zoveel verschillende voeten. Fijn dat de ontwerpers van Durea dat hebben begrepen.

Geef een reactie